https://pixabay.com/vectors/paperwork-meeting-notes-office-work-5000691/

Ministarstvo poljoprivrede, Uprava za potpore poljoprivredi i ruralnom razvoju, u suradnji s Agencijom za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju organizira radionice za potencijalne korisnike intervencije 77.03. Potpora za EIP operativne skupine iz Strateškog plana Zajedničke poljoprivredne politike Republike Hrvatske 2023. – 2027.

Cilj intervencije je poticanje suradnje, povezivanje istraživanja i poljoprivredne prakse te bolja razmjena informacija o postojećim i novim procesima, postupcima i tehnologijama u proizvodnji i preradi poljoprivrednih proizvoda te svemu ostalom što doprinosi specifičnim ZPP ciljevima, što će utjecati na bolju učinkovitost resursa i proizvodnju većeg broja proizvoda s dodanom vrijednošću.

Raspored radionica provjerite OVDJE.

Prihvatljivi korisnici su EIP operativne skupine osnovane nakon 1. siječnja 2023. godine, a zahtjev za potporu može se podnijeti od 27. svibnja od 12 sati do 28. lipnja 2024. godine do 12 sati. Ukupan iznos raspoloživih sredstava Natječaja je 3.500.000,00 EUR-a, a intenzitet do 100 % prihvatljivih troškova.

Detaljnije informacije o natječaju možete pronaći ovdje.

Broj mjesta za radionice u živo i online je ograničen, stoga je sudjelovanje potrebno prijaviti putem poveznice.

  • Izvor: https://www.apprrr.hr/radionice-za-potencijalne-korisnike-intervencije-77-03-potpora-za-eip-operativne-skupine/
  • Izvor fotografije: https://pixabay.com/

Kategorije Novosti
Sufinancirano sredstvima
Šibensko-kninske županije