U Vodicama je u razdoblju 09. do 12. svibnja 2018.  održan APV sastanak za projekt pod nazivom “AGRYOUTH Second edition” u organizaciji LAG-a “MORE 249”. Na sastanku su sudjelovali po jedan predstavnik iz svake od zemalja sudionika: Italije, Rumunjske, Bugarske, Makedonije, Turske i zemlje domaćina Hrvatske.  Uz neformalno druženje i upoznavanje, youth leaderi su dogovarali pojedinosti oko samog projekta koji će se održati od  15. – 24. rujna 2018. godine. i u kojoj će sudjelovati po šest sudionika iz prethodno navedenih zemalja.

Na ovaj način svi partneri su  se pobliže upoznali s temom projekta, smještajem, načinom provođenja, te sa mogućim problemima. Raspravljalo se također i o načinima neformalnog učenja koja će se koristiti tijekom projekta, o željenom profilu sudionika, o željenim ciljevima projekta, te o tome kako ih postići.

Moramo naglasiti kako je ovaj projekt sufinanciran sredstvima iz programa ERASMUS+, te kako je sam projekt nastavak prošlogodišnjeg projekta. Novost naspram prošle godine je novi partner koji je izrazio želju za sudjelovanjem, a to je organizacija ‘Selçuklu Youth Group’ iz Turske.

Za svaku dodatnu informaciju o projektu, o tome kako sudjelovati na ovome ili na bilo kojoj Erasmus+ aktivnosti, te o tome što vas očekuje ukoliko se želite upustiti u ovu avanturu, možete doznati upitom na e-mail adresu lagmore249@gmail.com.

Sufinancirano sredstvima
Šibensko-kninske županije