https://pixabay.com/photos/animals-pigs-mammal-species-fauna-4028140/

Obavještavamo zainteresirane podnositelje da je sukladno Pravilniku o provedbi Programa potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge (NN 25/2024, 90/2024) Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju na svojim stranicama objavila Popis prihvatljivih korisnika za razdoblje nemogućnosti držanja svinja od 1. svibnja 2024. godine do 31. srpnja 2024. godine.

U roku od 15 dana od objave Popisa prihvatljivih korisnika odnosno do 24. kolovoza 2024. godine, korisnici s Popisa zainteresirani za isplatu potpore, dužni su dostaviti „Izjavu o prihvaćanju prava i obveza“ ovjerenu potpisom (i pečatom za pravne osobe) na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, s naznakom: »Program potpore za izostanak prihoda od svinjogojske proizvodnje zbog mjera suzbijanja afričke svinjske kuge«.

Obrazac Izjave o prihvaćanju prava i obveza, Popis prihvatljivih korisnika, uvjete prihvatljivosti, prava i obaveze korisnika te iznose potpore i ostale detalje o potpori možete pronaći OVDJE.

Izvor: APPRRR

Kategorije Novosti
Sufinancirano sredstvima
Šibensko-kninske županije