20. travnja 2023. i 21. travnja 2023. godine u prostorijama Kulturnog centra u Vodicama održan je treći blok Edukacije za lokalni održivi razvoj i jačanje kapaciteta OCD-a, a u okviru provedbe projekta “ZAKLON, Zaštita od krize u lokalnim zajednicama“, UP.04.2.1.11.0411.

Edukaciju je održala udruga ODRAZ – Održivi razvoj zajednice, a tijekom dva dana edukacije obradili smo sljedeće teme usmjerene na pisanje projekata:

  • Analiza problema
  • Analiza dionika
  • Procjena potreba
  • Definiranje ciljeva
  • Određivanje rezultata
  • Određivanje pokazatelja

Fotografije s trećeg bloka edukacije pogledajte OVDJE.

Korisnik projekta je Lokalna akcijska grupa “More 249“, dok su partneri na projektu Prijatelji Europe Općina Tisno, Hrvatski Crveni križ GDCK Vodice te Dobrovoljno vatrogasno društvo “Vodice“. Ukupna vrijednost projekta je 51.610,81 €, odnosno 388.861,62 HRK. Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u ukupnom iznosu od 330.532,38 HRK.

Za više informacija o projektu, pogledajte web stranicu projekta: https://zaklon.org/ te Facebook stranicu nositelja projekta: https://www.facebook.com/lagmore249

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Sadržaj Objave isključiva je odgovornost Lokalne akcijske grupe “More 249”. Stajališta izražena u ovoj objavi isključiva su odgovornost Lokalne akcijske grupe “More 249” i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske. Za više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr i www.esf.hr.

 

Kategorije Novosti ZAKLON
Sufinancirano sredstvima
Šibensko-kninske županije